@ Lebihan Gula dalam Susu Formula Anak Anda?

Post Categories:   UncategorizedTags:   ,,,

12 thoughts on “@ Lebihan Gula dalam Susu Formula Anak Anda?

  • haiyohh..dah kira…E-ein minum isomil..katanye lebih kurg 7-9 sudu teh extra gula dlm susu tuh..camne yek..sebab e-ein memang tak pernah minum susu lembu sbg rutin pun…tak tahu ler kot salah kira kan

  • aLamak… taKot la pulak deNgar mcM nih.. beTOl la cakap iBU raMai bebudak sekRAng nih gigi cpt rOsak..huhuhu nAK cheCK la susu imAd pulak..

  • ape pendapat babyibu pasal susu anmum. sebab pack baru ni ade tulis NO ADDED SUGAR. risau gak sbb my son very active kid.dia minum sejak lahir lg.tp pack baru ni, baru je guna.

  • hummm..itula yg dilema nya kan..bukanla nk berkira..susu yg xde gula tambahan tu 1.2kg dah rm60…mmg scary sgt bila iklan susu tu kwr..

  • selame ni tak tahu pun.
    godek2 kat babyibu ni terus dapat info ni:)

  • hemmm..xpenah try kira pn..tp niat nk kira lama dh ada sejak mula2 iklan kt tv ari2…huhu…nk try la…

  • memang anak2 suka kalau susu bubuh banyak2..sekejap je abis minum.

    last year ade baca kat n3 babyibu pasal 6 auns ke 6 sudu tu bagi susu kat anak. haru kan..

  • susu tu satu hal..lagi ade plak yg bagi ribena tuk anak2, minuman berkarbonat etc.. manis2 je semua

    ingatan pada saya gak..bagi anak2 minum air suam lebih selalu.hehe

  • alamak…kena blk cari maklumat lu..baru leh tau result cmna..hehehe

  • betul apa yg k.akmal bgtau 2..setuju je..mmg kena lebihkan anak minum air suam or air kosng la..

  • wahh ada cara kira gula?kalau anak minum susu badan tak perlu risaukan n gg chantek jew.tapi maira dah start minum susu tepungnie nampak ada karies kat gg dia..tq infonie nnt bleh nurul kira gula

  • Saya adalah pengedar susu Ilham4u yang direka khas ramuannya tanpa gula dan pengawet. Bagi kawasan Cheras Bdr Tun Hussein Onn dan Bangsar boleh lah order dgn saya 012-3957659. Susu ini sangat istimewa kerana dibacakan ayat al-quran 30 juzuk dan ditambah kurma, kismis dan badam….penyembuh kepada semua pnyakit ..insyallah…

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam