@ Sikit lagi..

Post Categories:   UncategorizedTags:  

5 thoughts on “@ Sikit lagi..

  • tahniah ye..mmg berbaloi-baloi.. =)

  • boleh tak u share mcm mana nak join google adsense tu yer? i tak tau naper i tak boleh join–ada gak try last time tp mcm tak berjaya..tak paham+rasa pelik plak..

  • banyak jugak yana dapat ni ek, kita tak berapa paham la pasal google ads ni leh terangkan sikit tak

  • thniah akak..
    byk tu..

  • alhamdulillah. rezeki 😉

    pemangkin semangat kan kak? 😀

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam