@ Ibu masuk suratkhabar!!

Post Categories:   UncategorizedTags:  

12 thoughts on “@ Ibu masuk suratkhabar!!

  • Babyibu, ummi baru baca paper masa lunch tadi, nampak macam familiar je gambar tu..wah glamour lah babyibu lepas ni…mana tau ada rezeki lain, sape tau kot2 ada orang offer jadi duta…he he

  • WAHH CONGRATS YANA! glemer yououuu masuk paper gitu!

    twinkywinkystars.blogspot.com

  • haruss framekan suratkabo tu uols…yelaaa bukannye senang nk masuk kan..hehe

  • wahh..ibu sudah glamor..hehehe

  • glamer abissss!!

  • wahh..glamer giteww..

  • wahhhhhhhh
    ibu dah glamerlahhh

  • Wah!!!!!!meriahhhh!!!!bila lagi nak glamer..best.best…gambar kena simpan tu….

  • saya pon bli paper ni hehehehhe
    suker sbab gambar yana lg clear dr aisyah sinclair hehehe

  • glamer? hehe ala masuk muka je – nama pun tadak. watak sampingan. Tapi gambar watak sampingan lagi clear dari watak utama ye? Sebab watak sampingan tengah tengok stroller kat mana, takut hilang – hehe

  • br jap td npk akak dlm Wanita Hari Ini kat TV3.. hehehe

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam