@ Rezeki Terpijak di Drypers Event

Post Categories:   UncategorizedTags:  

16 thoughts on “@ Rezeki Terpijak di Drypers Event

  • wah rezeki la yana…best nya kita tak pernah plak try camni

  • alhamdullilah – rezeki terpijak – tiba2..yana selalu malu skit nak join aktiviti camni..low profile konon..hehe

  • wah..rezeki btol la 🙂

  • rezeki tu.. bestnya.. malu malu pun dapat juga drypants free…hhehehheeh

  • eh…pakai sambil berdiri pun leh menang tempat ke-2…rasanya kalo amar baring….leh menang tempat pertama nih…..best ar kan….dapat drypants free….rezeki

  • wahhh best tul dpt drypant free ..klu budak tak pakai drypers leh join ke … hehe

  • wah, syioknya.. tahniah… rezeki ammar tu…

  • tahniah yana…mmg betul2 rezeki nih

  • congarats!!! sgt best tu sbb menang heheh

  • waaa btl pnya rezeki..hehe..klu kt remba jek..xkisahla ank dh besar.ekkek:p

  • perghh bertuahnya badan..
    itu namanya rezeki dtg bergolek

  • alhamdulillah.. rezeki betui..
    n betui tu, cemana tetiba leh masuk event cm ni nih..ekekkeee

  • syoknyer dapat daipers free.. tahniah menang w/pun no.2. good boy lah Ammar hari tu…sporting!

  • bestnyer…saya tak pernah terpijak rezeki cenggini..:)

    Salam perkenalan babyibu….

    harapa tak mengapa if saya nak exchange link dgn babyibu..sebab blog ni sangat menarik…:)

  • heee best nye dpt free drypantz..kita pun sama pakai drypers ni..ehh bukan kita..anak2 kita hehehe skrg nak cuba ber CD plak

  • mmg rezeki..sronok join contest mcm ni.. glamor skit..hehe.. seronok join event camgini

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam