@ Preview Rumah Baru

Post Categories:   UncategorizedTags:  

11 thoughts on “@ Preview Rumah Baru

  • cantik langsir tu.

  • uiii…ni yg rasa tak sabar nak pindah ni. rasa seronok je tgk rumah baru yana. buat semangat berkobar2. hihi.
    walaupon penat tp mesti rasa puas hatikan. 😀

  • Pindah rumah baru memang best.. Tapi siaplah, banyak pakai duit. Sue pun masih dalam nak simpan duit balik. Tapi umah Sue umah flat jer, bukan double storey cam Yana. All d best pindah umah.

  • semoga dicekalkan hati dan kuatkan semangat..nak kemas satu rumah tu nanti…hehehehe

  • salam
    umah u lebey kurang design rumah i la.
    i pun baru pindah. umah kat putra height. umah u kat mana?

  • yey..ade port lepak baru..;) * bile tahunla,aku nak singgah umah ang lg ye,yana..:)

  • seronoknya nak pindah rumah baru, alhamdulillah

  • selamat berpindah and selamat unpack brg2 yer.. kiteorg still ade brg lg dlm kotak..hehehe..nnti lg penat nk kemas umah yana coz dh terbiasa umah kecik kat carlina tuh..huhu~ 😀

  • besnyaa dah nak pindah rumah baru..kitorg nak kena tgu tahun depan rumah siap..adus rasa lamanyaa nak tgu..

  • cantik umah…lapang bila blom masuk perabot kan..hehe

  • rumah baru nak isi barang-barang tu yang banyak kos hehe

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam