@ Si Comel Berbaju Raya Contest

Post Categories:   UncategorizedTags:  

348 thoughts on “@ Si Comel Berbaju Raya Contest

  • wah bestnyer… mcm teruja nak join..:P

  • hihih..sangat menarik .nak join.

  • sy x de ank tp de adik sepupu..leh x nk join???

  • wah tak sabar nak joint

  • macam best!! nak siapkan entry dulu!

    p/s: kalo isi photo baby banyak2 bole disqualified ke

  • Salam.

    QZ nak jadi orang pertama!!

    fuh kanan, fuh kiri

    karipapsayur.blogspot.com/2009/09/qaiser-zahrin-selamat-hari-raya.html

  • salam aidilfitri..saya nak join contest yer..sy dah siapkan N3..silalah jenguk my blog..salam perkenalan..

    my link:

    asyna8286.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest-dalam.html

  • waaaahahah..nak masuk nak masukk…tp tunggu jup nak upoad pic baru nieee..heheheh…huhuh..

  • Wow.. very interesting..
    Nak join jugak.. Jap nak wat entry dulu. Nnnt dh siap saya bgtau.

  • Ops… Lupa nak tanya.
    Boleh tak kalau nak tempek gambar lbh dr sekeping? Byk gak aksi Imran berbaju melayu.

  • Atiqah..adik sepupu pn boleh..

    Em pasal gambar kalau boleh satu je..yang paling comey..kalau banyak2 pening juri nak pilih..hehe

  • menariknyeeeeeeeee…nak gi godek gamba dulula mcm ni

  • salam ibu…heheh..nie my link errkk…hehehh..hopefully menepati syart…kalo ader kekurangan tuh pls let me know k ibu…

    nzizee.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam perkenalan..
    Ibu Alisha dh join contest..
    gugu-gaga-alisha.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam Aidilfitri…

    Akak…sy pun nak join…kalo ader yg x cukup inform k…wallllahhhh

    ainerza.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam Perkenalan
    mama Amin dah join contest..

    mamaieza.blogspot.com/2009/09/amin-contest-si-comel-berbaju-raya.html

  • AKUMM.SLAM PERKENALAN… & SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI….

    saya dah join contest nie…plzz check..klu ada yg tersilap & kekurangan bgtau ekkk..

    terjahla blog kita

    mamaalieya.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam ibu,

    erm, bleh x kalo letak pic raya tahun lepas? Huhu…thn ni xder amik gambar si kecik tu sbb camera prob…huhu..plszzz..

  • Ada..bolela..janji pakai baju melayu/kurung

  • Bismillah. salam

    selamat hari raya.

    xxxzgmxxx.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    salam kenal ibu. sudi2 laa jenguk. huhuhu.

  • akummm…

    salam kenalan…saya pun dah join jugak "@ Si Comel Berbaju Raya Contest" ni…

    ini linknya:

    geedafamily.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    kalau ader yang terlebih terkurang bagitahu la ye…

    slamat hari raya…

  • salam kenal, saya pn nk jin gk ni link entry nya

    rienandfamily.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Ok, ibu..
    rasanya dah cukup syarat2..ekekek

    ni link nya yer..tq

    ada-ayrissaz.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam ibu..
    me nak join..tp nak tanya..kalau ada 2 org anak, boleh letak two pics ker…ie one pic for one child? or kena buat 2 entries?or memang limited to one child only ?

    tq

  • mama zharfan..satu anak satu gambar..sbb akan diadili berasingan..tapi buat dalam satu entr cukup..

    Emm..hujung mgg ni sibuk lagi.bila la nak p mengunjung semua peserta ni..blog pun brsawang…huhu

  • salam Aidilfitri…kite dh join contest ni..so check it out ijanmemory.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raye-contest.html

  • salam ibu….jemput ke link sayeeee

    nurulazhamsfamily.blogspot.com/2009/09/contest-lagikhehe-si-comel-berbaju-raya.html

  • salam
    nk join gak..sila ke blog sy ye

    suhaidamohaini.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam perkenalan..
    Ibu Adam pun dh join contest ni..
    shikin82.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam perkenalan..
    Ibu Adam pun dh join contest ni..
    Sori yang earlier post tadi xleh link, coz baru jer jd blogger…"saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan"..hehehehe
    Kalau ade yang tak cukup, notify k…
    shikin82.blogspot.com/2009/09/adam-hazieq-contest-si-comel-berbaju.html

  • Dh join… hehe… diana-anuar.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam ;)) udah mengejoin, hehehe!!! sila jenguk ek :

    iedaluvsham.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Hi BabyIbu, salam perkenalan…saya pun nak join contest yg best ni jugak!

    My link : life-ayumi-now4eva.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    C ya!

  • salam

    me dh join!

    suzie284.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    thanks 😉

  • hai..salam kenal…haa dah siap pun join singgah..

    blogjuniza.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • sudah join ya!

    anasfadilah.blogspot.com/2009/09/si-chomel-berbaju-raya-contest.html

  • salam perkenalan..jemput terjah ke blog saya

    nfaw8083.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • NAK GAK MEMCUBA NASIB

    taufidris.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Ini link saya..Silalah terjah..

    apen-idariana.blogspot.com/2009/09/contest-si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • saya datangggg!!!
    is3riziburikazz.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    GAMBAR KAT SIDEBAR SAYA blom sempat link.nanti saya link k

  • saya dah buat entry dah.. kalau tak cukup syarat harap boleh beritahu.

    haidahussin.blogspot.com/2009/09/si-chomel-berbaju-raya-contest.html

  • SALAM
    MARIA DAH JOIN
    NI LINK NYA
    mariaelly-mygorgeouslife.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    JGN LUPEW JENGUK K MUMMY
    SELAMAT HARI RAYA

  • salam…
    kalau gambar anak yg tahun lepas punya aci tak? sbb tahun nie tak berkesempatan nak amik gambar anak..uhuhuhu

  • Alamak, ader edit sket..sori ek ibu?

    TQ

    ada-ayrissaz.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • hai..saya ahli baru..saya dah join contest ni..rajin2 nanti leh lihat di blog saya

    rabiatul84.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam Lebaran..

    MaMaDaNiSh pn dh join contest ni..
    Plz do check yer..

    Bismillah….
    Ni link blog kita…

    wannapunyerblog.blogspot.com

  • salam hari raya..thanks bt contest nie..suka sgt laaa..
    k kita dah siap smua nyer jgn lupe tgk yer…tq..

    eiyakiesah.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • wokeh..berjaya jugak siapkan..masuklah tgk pape yang patut. tq. kinsyakrn.blogspot.com/2009/09/cara-penyertaan-pertandingan.html

  • dah join 😉

    muazzamira.blogspot.com/2009/09/contest-comel-saya-berbaju-raya.html

  • salam singgah sini dan salam kenal.. seronok gak ada contest camni.. tapi nak tanya la.. camne ngan peringkat umur.. adakah semua peringkat umur blh join atau just utk baby je ke..??

  • kite dah buat entry pasal contest ni bestnyer
    goldenfairies.blogspot.com/2009/09/mari-masok-contest.html

  • Salam perkenalan..

    sy pun nak join gak contest ni…
    Kalau ade [email protected] kekurangan kasi tau ekk..

    iemaazman.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Assalamualaikum ….

    Kita dah join contest … Jenguk2 lah yeerrr …

    hanifadhlina.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • hii…sila ler lihat hakimi yang menangis di pagi raya heheheh sbb mama suker nyakat dia

    atoyis-san.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam, za dah join, harap-harap adik ada peluang… ni raya pertama adik pakai baju raya. linknya di sini ya

    alizareesya.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam..ayel nak join gak..1st time ayel pakai baju melayu..harap2 ade rezeki…ameen

    view:
    babyibu.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam,
    eus nk join gak.. semua syarat dh eus penuhi.. arap sudi dtg mengadili..

    di:
    kunyitvshalia.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    hehe…

  • This comment has been removed by the author.

  • salam

    saya nak joint jugak… nanti singgah tengok ya…

    puteriazani.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • nak join jugak… imalife.blogspot.com/2009/09/contest-si-comel-berbaju-raya.html

  • salam ibu Ammar.salam kenal..kami join contest ibu Ammar..ini linknye.jenguk2 la… ourheart-throb.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam Aldilfitri dan salam kunjungan… singgah nak join contest Si Comel Berbaju Raya..ni my n# :

    anamarza.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    Klau ade terkurang harap dimtegur ya…

  • Salam..walaupun soalan tak dijawab
    zieha tetap nak join,sbb nmpk ada kawan yang sama kes mcm zieha,,gambo raya tahun lepas..
    boleh kan??
    my link

    zieha-myworld.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    nnti check deh
    tk u:)

  • Salam lebaran yana..moga ceria di Aidilfitri..k.iela join eh..

    miela77.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    moga menepati syarat..

  • salam

    wanna try our luck too

    somethingaboutazura.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam….saya bminat nak join contest ni. jgn lupa terjah yee.
    ayuhussien.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam…
    saya pun turut serta dalam contest ni..rasanya semua syarat saya dah penuhi sila view my blog hasroylin.blogspot.com
    Selamat Hari Raya…

  • saya pun nak joint contest nie..

    jangan lupa terjah my blog

    comelceria.blogspot.com

  • Salam BabyIby dan selamat hari raya..
    Saya pun dah join jugak..jemputlah beraya k eblog saya hehe..

    miezaniera.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Slm Ibu..
    Ni kita letak smula full link blog kta…

    fuh..fuh…mintak2 leh la menang..hehe

    wannapunyerblog.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • selamat hari raya

    Nak try luck jugak..hehehe

    savemezero.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • dah join..dah buat entry..dah jadi follower..dah link bank..so pick us to be the winner aite

    honeybunsugarcup.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam…nak join gak…semua syarat2 dah dilengkapkan..hehe

    here's my link…

    dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    tq…

  • nak tanya..gmbr raya tahun lepas leh x? gmbr raya tahun dah terdelete la..huhu

  • saya join.. please visit

    warnawarnisuri.blogspot.com/2009/09/contest-bil-22009.html

  • Salam semua..

    Ibu dah jengok semua peserta tapi tak sempat simpan jejak lagi..nanti Ibu pusing second round..

    Apa beberapa persoalan..

    Gambar Raya tahun lepas?
    Boleh je
    Umur ANak?
    Bawah 7 tahun (atas 7 dah tak comel..kira ensem lawa dah)
    Kalau anak banyak?
    Boleh letak satu post tapi gambar asing2..sbb nak nilai asing2..
    Anak sepupu? anak sedara?
    Boleh je…

    Harap dapat membantu..tq

  • salam aidilfitri..saya nak join contest ni..sy dah siapkan N3..silalah jenguk my blog..salam perkenalan

    my link…

    qaisarahanina.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    moga menepati syarat..any prob tell me.thanks

  • This comment has been removed by the author.

  • link saya nurulazmichenta.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • ila join contest ni.. meh la ke blog ila ye…

    mummy-ila.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Tq Mama Ammar for allowing Darwish to join…Hapy sgt2…Below is my link..

    yoursabadi.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    Good luck for all…

  • hi babyibu!
    Dah lama jadi silent reader blog babyibu ni.. sejak babyibu pregnant kan ammar.. dia lebih kurang sebaya ngan my baby girl emma…

    Here's hoping!

    idontwrite2.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    mimpi dah nak dapat bag gin & jacqie tau!

  • hai..selamat hari raya

    elyies pun nak join gak utk 2 anakku..hehehe…nak mencuba nasib..

    love-ibu.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam ,

    ni lagi sorang ummi nak join contest !

    so diz is the linky to my blog entry ;

    ummi-hanie.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    happy viewing ! thank u~

  • salam ….

    yun nak join gak contest ni ..
    sile2 la bukak blog yun ya tgk si comey akid pakai baju melayu ….sampai comot2 baju dia…air liuq hehehe

    nurarifcinta.blogspot.com/

  • yana aku tingin nak masuk tp lum ada anak..pinjam anak org len ble? haha.

    eh wajib anak sndiri ke.

  • yana aku tingin nak masuk tp lum ada anak..pinjam anak org len ble? haha.

    eh wajib anak sndiri ke.

  • Salam Perkenalan….
    Kami pun nak join gak.. Silalah ke blog kami ye..
    zairie-illani.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    Selamat Hari Raya!!!

  • ok sy dh wat entry…
    pnjm ank mkck..hehe..

    atiqah-naa.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    nnt akak dtg check k

    thanks

  • ello babyIbu…here our entry :-

    anilsa.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya.html

    muah muah muah

  • nak jgk join….ade rezeki, insyaAllah..hehehehe…

    makeubeautifulwonderful.blogspot.com/

  • Salam,

    Ok dah join ni my link
    damiaqish.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya.html

  • ok sila check..

    zaikulim.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • hi salam kenal..
    nak bubuh pic lebih bole??
    ayanganje.blogspot.com/2009/09/jom-join-contest-nie.html

  • Bismillah …

    Salam …

    nk try jgk .. hope ada rezeki …

    fazilzura.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam BabyIbu…

    Ummie dh join ur contest… jgn lupa check ya….. hehehe…

    here's the link:
    eynashariff.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam BabyIbu…

    kami da join contest nie…

    ilhamdihati.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • mamaEsya pon nak join…ni link die…
    familiesya.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html
    jemput2…babyibu kenal tak??hehe

  • NAK join GAK…NK JOIN GAK…

    meh terjah cni ek…
    bukhairiah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    link lik ek klo ada tkurang ke haper ker…

  • x le joint wafiq x lengkap berbaju melayu!!

  • saya dh buat entry… sila la terjah ek….

    ni link dia…

    adwindaa.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    semoga ada rezki saya kali ni…

  • Salam..
    Nak masuk Gak, ibu ammar ingat lagi tak umidanish?Jom singgah blog umi tgk entry contest di

    umidanishku.blogspot.com/2009/09/contest-si-comel-berbaju-raya.html

  • Salam wak..

    Saya first time join. Leh tgk gambar baby kat sini.

    zarasofea.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    TQ

  • FIRST TIME NAK JOIN CONTEST…MANA TAU KALO ADA LUCK UTK ANAK2 MAMA…

    LINK MAMA NYER BLOG…

    myana4eva.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salammmm…

    kita dah siap kan contest ni..

    sila lah jenguk2 yehhh 🙂

    fdhelina.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    tenkiuuuu

  • hi BabyIbu.. salam perkenalan.. saya dah lama aim contest ni.. dan hari nih baru lah sempat siapkan entry… jgn tertinggal saya ye….

    churalliya.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Saya baru 1st time join contest yg other blogger buat. Baru belajar buat blog la katakan. Ini link saya, jenguk2 la ye…tq

    mmy76.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam ziarah…sy nak join juga cntest ni boleh.??hehehe

    ladyqay.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam..saya dah join contest nih..sila terjahke:

    nurinqasrina.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • SALAM.. Suka sangat!!
    NAK JOIN LA..

    prettyzaa.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • This comment has been removed by the author.

  • Salam perkenalan ..
    ibu sarah nak join contest yek..

    luveeinz.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    klu de pape x complete, bgtau eh?
    thx =)

  • salam kenal…. dah wat entry babycontest nie….

    nanti semak yer.. kalo ada terkurang mana2 bg tahu yer…

    suewanya.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • hi!!!
    here my link…hope u'll like it…

    fichieqo.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Im try my princess luck =)

    My Link :

    mrsfaez.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • slm & slmt hari raya!!

    sya dh join..
    sila & jemput singgah ke blog saya di…

    beebkiez.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • saya dah join ;D

    ajaluvshoobailey.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • bismillahirahmanirrahim…aminnnn

    hugelittlestar.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    -mama fariqqin –

  • Salam naik join gak ni..

    ni link sy

    ibu-mifzal-abah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • .kak
    .kalau nk masuk tp letak pic adik boleh x?
    .kite lum ade anak lagik

  • hi.. teringin nak join jugak.

    ni link yer :

    puancokolat.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    tq 😉

  • teringin nak join tapi ank dh umur 8 ngan 6 thun. Kalau letak gambar anak sedara boleh??

  • salam puan empunya blog…salam perkenalan..saya pon nak join jugak contest ni..dah siap entry nya ..sile2 la tgk yer…

    syauqeenacayunk.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Assalamualaikum…..

    Salam Syawal babyibu, ibu anas pun dah joint jugak ni….hehehe mana tau rezeki kan

    semangat!

    amieroziana-anakku.blogspot.com/2009/10/muhammad-anas-si-comel-berbaju-raya.html

  • akak dah joint .. ok tak .. heheh cuba2 buat link tuh .. takut jugak salah .. heheh

  • opss lupa lak nak letak link .. nanti jenguk2 erkkk

    iedaimmi.blogspot.com/2009/10/test.html

  • salam Aidifitri dan salam kenal….

    saye dah wat en3 and join contest nie…

    klik la kat link nie…

    tentangryna.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • uuuuhhhhaaaaiiiii ramainya join contest ni

    opsss opsss lupa nak bagi salam

    assalamualaikum…

    sila jenguk blog saya

    miezrina.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    tq

  • This comment has been removed by the author.

  • This comment has been removed by the author.

  • This comment has been removed by the author.

  • Assalamualaikum tuan rumah,
    sue dah siapkan n3 untuk joint contest nie…
    sila la ye jengok2 kat link ni:

    suebelleza6682.blogspot.com/2009/09/
    httpbabyibu.html

    ~selamat berkenalan~

    ~salam perkenalan~

  • hi..salam perkenalan..
    ini link ke entry saya ye..
    fazdarazat.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html
    dpt hadiah misteri pun jadi laaa..huhuhu..

  • Salam baby ibu…

    saya nak join, dan dah buat semua arahan untuk penyertaan..

    http//:naufalakifmila.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya.html

    jemput a melawat…

    salam kenal!

  • salam…nak join skali..cuba2..

    masrfie.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam Aidilfiri…nak join gak la,x menang x pe…

    impianalamaniman.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html#links

  • Salam aidilfitri

    sya dh join…sila le terjah kat blog sya… 🙂

    mylink :
    ummi-online.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya.html

  • sya ada 2 blog..satu blogspot satu lagi wordpress…dua2 sya masukkan enrti contest ni…tp yg join betul kat ummi-online.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya.html

    yg second tu just untuk promote..sbb blog ni ramai pengunjung..follower lum ada sbb baru add…he3…ni yg second kut2 ibu nk terjah tgk… puteriyusra.com/?p=486

  • salam Ibu Ammar,

    ni entri contest ok

    yanadzul.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    tenkiu.

  • Saya nak joint contest tuw…dah siapkan dah nie link sayer

    russallia.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    muahh!!!

  • kak, satya nak join contes ni.. chek it out nazaim.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • wahhh…ramaiinyerrrr org join. huhuhu

  • eisya pon mau join..
    ibu dier prasan comei huhu

    ehemsz.blogspot.com/2009/10/si-comel-eisya-berbaju-raya.html

  • assalamualaikum… saya pun nak join contest ni… hopefully semua criteria telah dipenuhi…

    hamsterhamsap.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest-by.html

  • salam kak, sy anta penyertaan ye 😉

    ctm-cakon.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    selamat hari raya…

  • Salam aidilfitri..

    Salam perkenalan..mama e'ZA berminat untuk join contest ni…ermm, dah siapkan entry dah punnn..
    sudi2..lah BabyIbu menjengok ya..:)

    notaharianmama.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    kalau ada sebarang kekurangan sila berikan comment,k.

  • sorry trtinggal..ibualisha dh letak blog babyibu dlm blog list..
    gugu-gaga-alisha.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • I joined! but I dun use blogspot so there's a few things I can't seem to do.. I guess my entry will be disqualified but I dun care.. hehehe nak join juga!

    babyripp.vox.com/library/post/one-long-awesome-day.html

  • Salam Perkenalan

    Shima pon teringin nak join gak,sudi3 la terjah blog yer

    shima-alisya.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest_05.html

  • salam Ibu..
    alycia nak submit penyertaan..
    ni link nya :
    myalycia.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    terjah, jangan tak terjah…

  • This comment has been removed by the author.

  • salam perkenalan..
    Selamat Hari Raya..Mummy Wafiq pun da join contest ni tau..nti sila la jengok yer.. 🙂

    ceponeku-danishwafiq.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam.

    saya nak join boleh??
    kalau dapat hadiah ni, mmg menarik sebab birthday izzuddin sgtlah dekat. harap2 izzuddin terpilih.

    purpledream-catcher.blogspot.com/2009/10/izzuddin-si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam perkenalan,

    Saya pun nak join contest ni. My entry is at: abumblebee.blogspot.com/2009/10/maisarah-in-baju-kurung-raya.html

    Hopefully boleh menang. Thank you!

  • salam, babyibu.
    check this out.

    thesnowwybear.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    thanks ya.

  • salam lebaran dan salam perkenalan.. dah join.. ni link nye..
    ciknoiyy.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html
    sila2lah terjah.. thx again.

  • menarik nih.. nk join gak la

  • salam ibu..

    salam kenal yer..
    saya nak meramaikan contestant jugak
    entri saya di sini.. drhanie.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    sila la terjah n kalau tak menepati syarat, bagitau yer 🙂

  • salam…tlg check contest entry saya ye!
    colourofmysoul.blogspot.com/2009/10/contest-baru-nak-join.html

  • jom jenguk blog saya eh..

    cherishlovetogether.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam ziarah n salam kenal..
    mai dah join dah contest nie..
    nanti p terjah kat link ni ek..

    mrsnano.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    TQ..

  • salam yana aka ibu ammar..

    ku pertaruhkn gmbr si kecil heroku ini..heheh..silalah menjengok yerk..

    mamaaliff.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    p.s : kelabu mato eden nengok2 list sponsornyer…hihi…

  • salam reen nk joint contest nie…
    sayangriza.blogspot.com/2009/09/jom-join-contest.html

  • salam….dah menyertai leh terjah

    dasyworld.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam,
    menarik jugak contest ni.
    nak join jugaklah…
    Ni link kami,
    qasehhanizd.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    BabyIbu kalau ada apa2 yang tak cukup bgtau yer…t'kasih

  • haii..cam menarik je contest nie kan..i ter"klik" blog u dan terjumpa contest ni..rasa2nya nak join la..boley ke?

    tapi camne nak wat banner contest nie..tak reti la..huhuhu

  • hazeren..banner tu..add picture kat sidebar..pastu upload gambar banner dan letak link ke contest ni..harap dapat membantu..

  • yeaaa…menjadi..tima kaseh ek..

  • TQ PENGANJUR N SPONSER…

    SAYA CUBA NASIB…
    KALO TERLANGGAR SYARAT BGTAU YER…

    BLEH KER JOIN 2 KATEGORI SEKALI…
    KALO TAK BLEH BGTAU TAU..

    TQ

    http:noreen-bulan.blogspot.com

  • Akhirnya menjadi jugak sy nak masuk contest nie..btw, thanks ye BabyIbu coz ajar cara2 nak wat banner tu..
    Salam perkenalan ye (^_^)

    So, nie link sy..sila lah jenguk :

    hazerenwardani.blogspot.com/2009/10/akeem-si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam kenal…nak join, dah tepek banner dah…entry on the way!

  • Salam…dah join contest menarik nie..jenguk2 la ya kat link nie

    springwaltz81.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • hi ibu ammar! i've joined the contest too. here's the link:

    mrsazzuri.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • assalamualaikum..

    wah bestnyer..ramai yg dah masuk contest ni..mummy-miqhael pun dah siapkan entry khas untuk contest ni..

    saye amat teruja dan tak terlambat lagi nak masuk contest ni..

    para juri mari la tgk aksi saya berbaju melayu…

    mummy-miqhael.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • yeay…yeay…nak join…first time nih…berkobar-kobar…

    so, ini linknye ye puan ibu…hik..

    qistory.wordpress.com/2009/10/06/si-comel-berbaju-raya-contest/

    fingers cross!

  • salam. saya juga nak sertai pertandingan ni. hehehe. just try my luck.

    chempakaku.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html

  • Salam…
    Nak join gak…
    nanti zati wat entry erk… ;p

  • Salam perkenalan BabyIbu..
    MamaHaziq nk join gak contest ni ek..
    ni linknye:

    luvza2881.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • nak join jugak ni..silah terjah ye..

    nuraleesya.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • SALAM BABY IBU…

    RASANYA SEMUA SYARAT DAH CUKUP KOT…

    ZATI DAH SIAP WAT LINK NYER…
    NI LINKNYER…

    hitamputihkehidupanku.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    KALU SALAH, BAGI TAW LER… ;P

  • Salam…
    Rasa nak mencuba… please view : konamai.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest_07.html#links

    TQ…

  • salam..bismillah…saya dah siapkan entry untuk contest nie
    nie linknya…
    mummyayu.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html
    kalau ada yang tersilap ke, terkurang ke, komen ek..tq!

  • salam babyibu..

    saya pun nk join gak..sume dah setel..nnti jenguk2 la yee..

    mysweetdiaries.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • ini entry saya…

    kerepekusuka.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam babyIbu.
    Tq for organizing this contest.
    I dah buat entry.
    nannoor.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    Happy reviewing!

  • Assalamualaikum w.b.t……

    Dengan ini, stlh diperkenankn oleh mama n ayah.. maka.. IRIS JOIN THIS CONTEST..!!!!

    zielaojel.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam, saya join..

    queeninmurni.blogspot.com/2009/09/contest-by-babyibu.html

    silalah tgk ek, any kekurangan, silalah komen eh… 🙂

  • Salam Ibu…
    Saya nak join the contest… 🙂

    Ni link saya ye… feel free to visit…
    adrinis.com/blog/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest-baby-ibu.html

    Kalau ada yang tinggal bgtau.. 🙂

  • Salam BabyIbu,

    waa.. ramai nyek ibu-ibu yang join.. ayah ada berapa kerat jek.. huhu.. ble ker join sekali ek?

    Saya dah buat entri dah!
    papaqis.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    kalo ada ape-ape kurang, bitau laa yek!!

  • BabyIbu..

    saya pun nak joint juga..
    nie LINk saya yea..

    atanayuiman.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya-contest.html

    TQ

  • suda join 😀

    annapeje.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Wohhoooo…

    Salam BabyIbu..ramainyaa contestant…kita yang ke berapa ni erk..anyway nak join jugak..even tak sepantas QZ..here the link: Bismillaahirrahmaanirrahimmmm…

    immasurya.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam ibu…
    wah.. meriahnyer contest ni… nak cuba kot2 menang kan.. sempena bezday my doter arini.. manatau rezeki dia 🙂

    check it out 🙂
    babachak.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam BabyIbu,

    Selamat Hari Raya..

    I dah jd follower u, so layak lah utk join contest yg best nih.. jgn lupa jengok2 blog i.. link di bawah:

    shinae1.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam AidilFitri..

    ni link entry saya

    nornilia.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    kalau ader kekurangan atau x cukup syarat harap bgtau ye..tq

    apapun salam perkenalan..

  • salam..faryza nak join juga contest ni..

    nama : nor fariza
    email: faryza[at]gmail.com
    link : faryza27.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    moga2 ada rezeki amir yang hensem bergaya.heheehehe

  • Salam liana…

    kak ros dah but entri utk contest nih…sila jenguk ya, kalau x cukup syarat pls bgtau…

    rosrusli.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • SALAM PERKENALAN…saya join gak contest ni…huhuhu..blh tgok x ???kot2 x cukup syarat…klau ade yg tertinggal bagitahu leh…tq

  • HIHI.. HAFIY PON NAK JOIN!
    TQ SIS! NI ENTRY MAK HAFIY ;D

    241107hh.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • lupa nk tggal link~~ miemieyslamzer.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest_08.html

  • ..saye nak join jugak..
    mysilverose.blogspot.com/

  • ..saye dah join contest ..tapi banner u camane nak bat yekk..saye ni baru belajor je..

  • HAI,…HOHOH..
    NI ENTRY SAYER..CAMAT BERKENALAN.DAN CAMAT ARI RAYA!!!

    mamanoa-themoment.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html

  • salam perkenalan & salam aidilfitri.. saya nak join contest ni yer..sy dah siapkan N3..silalah jenguk my blog..

    alisyainwonderland.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • eh cam besh. nk join… nk joinn… hik2… da ciap entry! ni link..

    thanksgodforgivinglife.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html

    ckup syarat x? kalo xckup btau ye.. hehhehe..

  • salam…saya berminat sgt nk join sampi buat blog ni….huhuhu….ni blog saya mylittlemikhail.blogspot.com/

  • Salam,
    Saya pun nak join gak. Sorry la lambat. Entry dah bersawang dlm box bru dpt upload gambar.
    So, ni link nyer yer…
    mawar-ayu.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html
    Thanks…

  • salam perkenalan tuan rumah ,sy dah join contest awak sila terjah ke teratak sy

    myheart-png.blogspot.com

  • Besttttnyer contest ni
    Nak join

    norryabby.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • This comment has been removed by the author.

  • saye pon nak join ye..ni link saya yuyanaufalazhar.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    thanks

  • .chacha pun mahu join!!! (:

    intanurulfateha.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    .semoga chacha ade luck!
    .aminnnnn~ (:

  • jgn luper tgk link sayer….

    untung2 leh menang..huhuu..

    mamaudel.blogspot.com/2009/10/hang-qemal-berhari-rayer.html

  • salam..

    mahu join jugaks!

    name : nor kamalia binti ab khalid
    email: [email protected]
    link : kamaliakhalid.blogspot.com/2009/10/contestsi-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam.

    adinina.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html.

    🙂

  • Bestnyer cause i dah pon join contest…
    salam aidilfitri and semoga dapat duit raya from this contest…hihihi
    link:-
    kiddiezwardrobe.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • me masuk!

    littlemamadiary.com/1422/si-comel-berbaju-raya-contest/

  • yeay…sudah join…approve ke tak ni..hehe

    adcom80.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • DAH LAMA TAK JOIN CONTEST.

    MUSLIM NAK JOIN JUGAK

    nik-kingsyah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html

  • salam,

    sy pun nak join gak.

    this is my entry –

    norazlina79.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam

    sy nak join juga 🙂

    ini link sy, jemput datang utk terjah yer!

    huda1103.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    tq!

  • memnag teruja nk join this contest..

    saya ekin n this is my link.

    iekinrashid.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    just try. hope ader lah tuahnye.. thanks to tuan punya blog.. 🙂

  • menarik sgt contest nih.. teringin gak nak join..

    this is my link..

    iekinrashid.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    tq to tuan rumah.. 🙂

  • me masuk!

    littlemamadiary.com/1422/si-comel-berbaju-raya-contest/

  • hai.. saya teruja nk menang.. hehhehe.. saya dh join contest.. sudi2 la menjengok nyer..
    massyah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • adianiez.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    ini entry aida.
    harap dpt terjah yer.
    if ada pe syarat tertinggal, hrp dpt inform kat blog cbox.
    rasanyer semua da complete ikut arahan penaja.
    tq.

  • salam tuan penganjur…

    tq kerana ader idea nak buat contest ni dan saya betul2 berminat nak join contest ni….

    feel free to visit

    ibuayahdamia.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    p/s: kalau ader yg terkurang dan tak cukup tu inform yer…

  • Salam babyibu,
    Damia & danish pun nak join

    Jom terjah blog kami

    damiadanish-cute.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • taknak lepaskan peluang…
    this is my n3.. kalau ada yg tak lgkp lg.. let me know k..

    aslindaa.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Alisha nk join gak… littleamoi.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html..

  • ibu..saya tuko gmbr..cek yer

    is3riziburikazz.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam Ibu Ammar…

    Nama baby saya Ammar jugak…Kami pon nak join contest ni jugak…hehehe…nanti jemputla singgah ke blog yer…

    aswalovewan.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • aswalovewan.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • ~~yana..aku pon join..hehe..

    puterigunungtahan.blogspot.com/

  • Salam BabyIbu,

    ni penyertaan saya

    elizakru.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    take care >_<

  • Dah joint…

    fieza-mamacun.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • baru nk join..tp menang by vote tak best ah…kadang bukan sebb best pn gambar tu..tp sebab org ramai kenal je

  • HI BabyIbu…
    Thanks sebab highlightkan my entry…anyway, here is my link

    life-ayumi-now4eva.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • saya pon dah join…
    tp saya ni agak tak pandai mende2 blog2 ni.. kalau kurang bagitau ehh.. taknak la kena disqualified gitu je.. hehhehe

    nway, selamat hari raya kpd tuan rumah dan semua bloggers….

    ni link saya, jemput lah jenguk

    scudmami78.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • camane nak boh banner ye?? Kalu takde banner takleh ye??? 🙁

  • saya pun dah join contest ini….ini link blog saya….

    sembangbebas.blogspot.com/2009/10/o-k-nie-kengkawan-ade-contest-tau-dr.html

  • saaya pun dah join…
    ini link nya…

    sembangbebas.blogspot.com/2009/10/o-k-nie-kengkawan-ade-contest-tau-dr.html

  • ibu, kiter dah join contest nie

  • Salam perkenalan….
    Excited sgt sy nk join contest ni… sy calonkan anak n adik saya tau… jemput ziarah blog sy at:

    ashrafshaakira.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    hope dh fulfill sume T&C…

  • saya dah joint contest ni.
    ibuayu.blogspot.com

  • Nakjoint juga but for my anak sedara, cek link nya ya !!!

    mypreciousalisha.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam…nak join leh. nmpak menarik.kite dah jd follower awk.tinggal nk wat n3 psl contest lak. tunggu yer..

  • Salam baby ibu.
    Saya turut serta.

    fizrin-fadhiamaira.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • sweetdarling79.com/2009/10/12/si-comel-berbaju-raya-contest/

    ini link tuk Zulfan & Zulaikha.. kalo ada apa yang tak penuhi syarat, tolong bagitau rasanya dah cek semua OK.. cuma banner kat sidebar jer tak boleh nak buat direct link sebab pakai dotcom.. tapi banner kat post dah try the best! harap BabyIbu terima

  • Salam,

    Cuba-cuba nasib 🙂
    My link : hazawahida.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • hai babyibu..at last sy dpt gak siapkan ebtry contest ni…
    ok nanti jgn lupe view ok..tq

    fizahjepp.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam yana
    saya dah join contest nih

    dzazue8180.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam yana
    sori eh silap link ler
    nih link yg betul

    dzazue8180.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam p'kenalan..salam satu malaysia..

    ummi dah join..sile lah semak..hadiah sgt menarik..

    mimiezan-zahra.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya.html

    datang lah singgah yer..

  • Aha,ni entri untuk mama LUBNA BINTI MOHAMAD HILMI
    (1 tahun 6 bulan)

    mamalubna.blogspot.com

  • Salam babyibu,

    Ok, mama lubna dah jd follower dan dah buat entry tu.
    So, jangan lupa layari 🙂
    mamalubna.blogspot.com.

    ok, tq.

  • salam kenal…nak join 🙂

    myangels-love.blogspot.com/2009/10/kali-ni-saya-join-contest-si-comel.html

  • akak..kite dh join contest akak..ni link nye..

    shafizaidayu.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    wish me luck..hehehe..

  • sis.
    nih link blOg kte.
    gurlylicious.blogspot.com
    :D~

  • hi….kila teringin nak join sbb ader piccas..

    sila semak..

    nurnuha-syakila.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    tQ

  • Salam perkenalan.. nak joint gak nih..

    thesomellomels.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam…sy ada update template p2 baru prsn gadget hilang..so dh dibetulkan… mylittlemikhail.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html.. tlg cek ye tq..

  • Salam….nape tak ada komen saya 🙁 dah lama tepek..Pls cek ye kalau-kalau ada yang tak complete

    fieza-mamacun.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Just try my balqish luck:)

    My entry :
    lisaaina.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html
    Harap menang:)

  • salam,

    saya pun nak join, check out my entry at norazlina79.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam tuan umah..
    salam pekenalan jugak..
    nat dh join contest nnt sggh la tgk ek'..

    nattdonenonly.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam,

    saya dah join contest ni…kalau ada syarat2 yang masih belum lulus..sila bagitau ye…ni link nye

    mamaadablog.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • yuyanaufalazhar.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salamm….
    menarik sgt contest nie..adiah pun menarik..aarap leh menang…..
    nmfauziazlina.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • dah masuk ke belum link saya ni?

    sweetdarling79.com/2009/10/12/si-comel-berbaju-raya-contest/

  • Salam..
    waahh ramainya mummy2 yang join..ni yang exited nak join skali…hehehe
    Entry pun dah siap..hopefully menepati syarat2nye..

    life-heart-soul.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    ~MUMMY WATIE~

  • mezanna08.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    yana…ni link dari zana yerk….

  • zakifah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    saye baru join…sempat kan..tarikh tutup 15 oct kan..huhuhuh acept yeh..meh terrjah meh…huhuhuhuhu

  • This comment has been removed by the author.

  • mezanna08.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    link to batrice…he he he..

  • Salam..
    Dah siap dah…
    Sila ler masuk yer…

    ummihusna.blogspot.com/2009/10/si-comel-baju-raya-contest.html

    Tq

  • SALAM..
    saya pun tringin nk menang..
    kalu ada kekurangan bgtau yer..
    singgahla di blog

    mamacoit.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam

    Nak join jugak!

    littlemishkah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    Harap-harap dah memenuhi semua syarat..

  • Salam baby ibu..
    Ibu Dini dh join contest..
    pu3zdini.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam baby ibu..

    Ibu Dini dh join contest..

    pu3zdini.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    anything less let me know ok

  • Salam Kenal…saya baru terjumpa blog ni.mungkin saya org2 terakhir join contest ni sbb dah dkt nak sampai tarikh tutup..tingin sgt nak join contest..first time nih..

    jemput le berkunjung ke teratak saya yg tak seberapa ni….

    mamaaffiq.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam BabyIbu,
    kita dah join contest ni. kita join tuk kedua2 kategori, bolehkan. jemputlah singgah. Mana tahu kalau2 ada yang tertinggal. wish me luck 🙂

    zueyie.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam

    this is the 3rd time i leave a comment here, dunno what's wrong with the connection, hopefully this time ok la hendaknya…

    this is my entry norazlina79.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam..

    Saya ingin menyertainya..lihat entry saya nanti

    damiafamily.blogspot.com

  • salam ziarah dan kenal2..

    me follow blog ni baru hari ni dan ini link utk contest ni

    elissmie.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest-baby-ibu.html

  • Salam saya nak join juga..

    Layari blog saya nanti
    damiafamily.blogspot.com/

    TQ

  • okies.. kita dah siap buat link n3

    check sini ya
    cute-miut78.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya.html

    harap tersenarai as top 10 la hendaknya

  • zakifah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    huhu naper coment saye tkde yeh..huhu nwey saye de buat pembetulan link…lawat yeh link saye 😀

    zakifah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html time kasehhh

  • Salam Perkenalan…saya pon berminat nak join contest ni…rasa nya dah mengikut syarat2 nya…sudi2kanlah jenguk2…if ada yg belom cukup syarat tlg bg tau kan…hehe
    ini link nya
    danirma.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam ibu….

    mamazana dah jadi followers ibu & dah joint contest ni. my link….

    zanabelongstowanzul.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest-sticky.html

    singgah ye…

  • Salam BabyIbu dan Selamat Hari Raya 🙂

    Intan pon nak submit enty for my darling daughter Arissa and this is my link babyintan.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    Kalo ada syarat yg tertinggal, harap di maklumkan ye 🙂

    Tenkiu so much!

  • amended for 2nd entry…updated with terms and regulations
    exciting contest!!!
    visit us at
    kiddiezwardrobe.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html
    VOTE FOR US!!
    insyaallah………

  • salam tuan umah..kita nk join..ni link kita.

    szsh.blogspot.com

    link contest: szsh.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Wow.. ramai nyer join.. I'm joining as well. check out my blog kay BabyIbu! Thanks!

  • salam…

    masih sempat nak join ini contest,kan…? ni linknye yek…jemputlah ke blog saya, klu ade ape2 kesilapan & tertinggal beritahulah ye… tq…

    fizanordin.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam Ibu,

    Atia dah joint contest ni….sila lah melawat blog saya….

    atiaadina.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest-baby-ibu.html

  • ibu… mcmane nak tau ibu dah tgk ke tak entry contest kite ek… saya perasan ibu ada komen kat entry sesetengah peserta yg ibu dah tgk.. yg lain2 takde la pulak… saje tanya…

  • Assalamualaikum Baby Ibu,

    saya berminat nak join jugak.. boleh tengok di blog saya mamafarhan.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    harap2 saya dah cukup syarat .. TK

  • salam kak..

    nie link entry saya-
    my-happie-family.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam…
    dh ujung2 baru pasan psl contest ni, rasenye smpat lagi kan??
    fatin pon nk join jugak tau..
    ni link dia..

    lynafatin.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • askum..
    walaupun tarikh tutup esok..hehehe
    ku join jugak..
    storyofsuri.blogspot.com/

  • This comment has been removed by the author.

  • Salam babyibu dan salam perkenalan..dah join..sila buat lawatan ke koilagi.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html
    sekian dimaklumkan.

  • wah.. ramainya yg joint… btw ini entry saya yer… daniamummy.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam….saya pon nak join jugak ….
    ni link sy …rase macam dah cukup syarat …klau tak cukup bgtau la ye …

    fromthepasttothefuture.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam….

    saya da join…

    mnflove.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam,

    dengan rasa rendah diri..sy sertakan link sy disini untuk mencuba nasib juga..terima kasih..

    majoritymama.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam,
    sy nk join.. suma syarat dah complete.. hope penyertaan sy dterima yer.. 😉

    yls838.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest_12.html

  • salam aku sdh siap kan entry utk contest ni..

    link
    kesempurnaandankeselesaankehidupan.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya.html

  • asalamualaikum….

    saye dah wat entry utk contest ni… memang teruja btol nak mencuba…. manelah taW rezeki kannn…. hehehe…

    sila ke blog saya :

    noorsha.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    P/S : salam perkenalan 🙂

  • This comment has been removed by the author.

  • ok nak join jugak!

    5577studio.com/2009/10/14/si-comel-berbaju-raya-contest

    🙂

  • eh silap..

    5577studio.com/2009/10/14/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    🙂

  • Lyana pun nak join….

    baby-lyana.blogspot.com/2009/10/contest-si-comel-berbaju-raya.html

    jangan lupa vote for me..

  • salam babyibu..
    last minute saye nak join juge.. silalah ke sini :
    mamalieyna.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • hope it's not too late to squeeze one more!

    oyisbabyjourney.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • saya pun dah join.
    ni dia linknya..

    lailasani.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam perkenalan…leh ke ayu nak join contest ni? dah last minit lak tu.harap boleh la ye….juz try my luck.mana la tau sangkut ke…rezeki my kids.

  • ooppsss…lupa nak letak my link.. ayu61279.blogspot.com

  • dah join 🙂

    myangels-love.blogspot.com/2009/10/kali-ni-saya-join-contest-si-comel.html

  • saya nak join gak contest ni….

    nama saya Norhanita

    hani-dex.blogspot.com/

  • Salam BabyIbu,

    Hehehehe …
    Hari ni 15 hb kan …
    Sempat lagi ke nak join ni??

    Jemput dtg blog jenguk entry saya ye .. TQVM

    d-n-n-a.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • salam babyibu,

    ni entry saya utk contest ni:
    pinkertonic.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    hopefully masih diterima 🙂

    *meriah sungguh contest ni! 🙂

  • Salam…

    Sila jenguk entry saya di sini ya…

    muq-ryn.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html

    Terima kasih =D

  • salam..

    saya sgt teruja nk join contest ini..plzzz drop by to my link..

    smua syarat sudah dipatuhi..terima kasih

    my link wana1980.blogspot.com

  • salam! saya pun nak join. harap tak terlambat!

    link saya :- sumbataje.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest-by.html

    TQ!

  • sudah join juga…

    my link… mamahayyanharraz.blogspot.com

  • salam akak…idah pun nak join jugak…
    ni link nyer..
    kalau der terkurang gitau eh…
    tq…

    edahjue.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html

  • i'm joining last minutes! saja nak berjinak2 dgn online contest ni… & my link nonie-fazira.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Saya nak join contest ni..ini linknya
    ahmadmikhail.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html

  • Salam Ibu Ammar…
    Salam Aidilfitri! Saya dah create entry untuk contest ni.. feel free to 'terjah' yerr..!

    sweetomoide.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • saya pon nak join contest ni la.
    akmamardhiah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

  • Salam….

    masih terbuka ka contest tu??
    cuba tgk d blog saya ngam ke apa yg saya buat utk ikut contest tu…hehehehehe

  • Join dah… silalah menjenguk kashaphoto4u.blogspot.com/2009/10/khairul-azim-berbaju-raya_16.html. kalau ada salah kat mana2 tolong gitau ye. Thanks.

  • tenkiu lah melanjutkan dateline, sempat lagi nak join gak eheh. ni link nyer

    yatiechomeyl.blogspot.com/2009/10/si-chomeyl-berbaju-melayu-contest.html

    harap2 ada lah rezeki nak menang (^-*)

  • salam tuan rumah…

    mommy alya pula nak join contest ni… harap2 ada tuah utk alya… AMIN…

    My link:
    feltdelynna.blogspot.com/2009/10/babyiby-si-comel-berbaju-raya-contest.html

    thanks…

  • Salam raya,

    Anak saya dhiacoco pon ingin join sama di pinkyfrogshop.blogspot.com/

  • This comment has been removed by the author.

  • alamak.. aritu ibuizz lupe nk letak entri di sini..
    tp ibu sempat wat entri di blog ibu…
    neway ni linknya..
    ibuizz.blogspot.com/2009/10/si-kecik-berbaju-raya-contest.html

  • saya pun nak masuk tapi ni pertama kali saya cuba..kalu ada kurang sayratnya tlg beritahu saya yer..

    nama : noor ikhmal bin noor affendi
    umur: 6 bulan
    noorsaidah.blogspot.com/2009/10/cara-penyertaan-pertandingan.html

  • hai…saya nak joint juga..ni pertama kali saya masuk contest..kl tak cukup syrat tolong beritahu saya yer….

    noorsaidah.blogspot.com/2009/10/cara-penyertaan-pertandingan.html

  • salam, saya nak letak banner..tqvm

    mysilverose.blogspot.com/2009/10/babyibu-si-comel-berbaju-raya-contest.html

    silverose

  • saya dah lama buat n3 ut contest ni..rupanya comment tak appear kat comment ni..tak leh ke qualified utk join?

    nik-kingsyah.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya.html

  • facebook.com/profile.php?id=1153173602

    teruja nyer…mcm best jer…VOTE 4MY BABY…tq

  • salam perkenalan

    sy join aik contest ni…

    nuoimusz.blogspot.com/2010/10/salam-lebaran.html

    nuoi_cute[at]yahoo.com

  • salam tuan rumah…

    saya dah join…
    my link: hasfiq13-etamu.blogspot.com/2010/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    bolehlah singgah jenguk2 yea…
    kalau ada terkurang bgtau …

    terima kasih…

    hope ada tuah utk my 1st baby (^_^)
    wsslm

  • salam tuan rumah…
    saya dah post comment hari tu n bg link join contest ni, tp xde lak kat entry ni…nape yeak?

    ni link saya
    hasfiq13-etamu.blogspot.com/2010/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

    kalau ada terkurang bgtau yea

    terima kasih yea =)

  • Salam semua – jemput join contest Gaya Si Comel Berhari Raya 2013 🙂

    babyibu.blogspot.com/2013/09/gaya-si-comel-berhari-raya-2013.html

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam