@ BabyIbu Giveaway: Top Commentator

Post Categories:   UncategorizedTags:  

101 thoughts on “@ BabyIbu Giveaway: Top Commentator

  • hehehe senang bangat..lagi sng lagi ramai org komen lagi susah nak menang tapi kalo dh rezeki mesti leh menang kan hehe gud luck for 4 me..best lah babyIbu nih..

  • best best best…
    terus bersemangat

  • baby ibu,
    yang pasal tempek banner kat side bar tu…template blog saya ni tak ada sidebar…sebab bar bar saya kat bawah…
    how eh?
    boleh saya tempek kat bawah?

  • manyak syok ooo
    sure ramai yg berlumba2 nak jadi top commentor nie..he he he

  • Salam…daku memang meroyan bab komen2 nie…orait..i'll join…

  • betul zana…
    kena syik dok refesh page babyibu, pastu kena 24jam dok perhati itu carta top commentator…macam dok main saham pula…hehehehehe

  • iela dah tepek ur banner n link kat right sidebar paling atas…hehehe…so syarat mencukupi ek…tak yah wat entri kan?

  • nak join jugak…nak menang ari2 nak komen…

  • top comentator ni start 1 july eh?

    oke aku bersemangat ahh

  • ker start dari dulu? apsal aku klik pic tu nama aku ade then sekarang dah takde plak kt tepi tuh?

  • keh keh keh..semangat azza tu!

  • bestnya….nak join gak……nanti jap lg nak tempek banner hehehe

  • kak, banner dah tempek dah…..tima kasih yek sebab buat giveaway yg best cenggini…..

  • Wah..contest lagi…

  • Contest ni senang, tapi nak menang tu susah…hehehhe. Tapi takpe. Try the bestla…

  • menarik ni…nak try jugak la

  • dah letak banner dan link kat side bar

  • waaahhh…bbyibu wat top comment plak…nak join gak ler…:)

  • segera saya komen!!

  • takyah buat entry khas kan??

  • nak join gak..nak join gak..
    best2..

  • salam ibu2 ..sy biasa visit blog ibu tp tak penah tinggalkan jejak gak!! ni kena tonjolkan diri sbb nk join contest ibu!! salam perkenalan dr saya..:)

  • nice blog..
    keep up the good work!

  • yesss..
    nak join..
    pasni ari2 komen kat blog baby Ibu hehe…

  • wahhh.. namaku dah ada dlm list top komentor.. komen lg byk2 hehe.. BabyIbu jangan mare ekkk hehe..

  • Wah meroyannye aku…

  • babyibu,
    nak tentang banner contest…

  • blog saya tak ada sidebar…ada bottom bar aje

  • bolehke saya letak banner tu kat bawah?

  • menepati syarat tak?

  • salam..

    selamat join contest..emm kalau takde sidebar..bottom pun bolehla..jnji nnti bila mng ada kt blog..hehe

  • thanks for reply

  • ok kite nk masuk gak…

  • ibu kenalah update selalu kay ibu……so that kami boleh komen….kalau komen ngarut2 je tak best gak kan?

  • eh….lupa nak tanya…..maid ibu macamana? ok?

  • betul cakap mama safiyyah…babyibu kena update selalu…

  • saya dah banyak komen mengarut…komen syiok sendiri…komen nak menang hadiah…

  • wah..kene cari masa nak pi komen kt entry blog ko ni..

  • orang lain mesti ketawa tengok saya begitu gila-gilakan hadiah babyibu…
    huhuhuhuhuhuhu

  • babyibu…
    nak tahu je,nak comment tu dimana-mana post2 yg lepas @ post dari babyibu bermula 1 julai…

    🙂

  • harap tak ada orang yang mengatakan saya bagi komen plastik…hehehehehe

  • wah..bestnya
    senang pulak tuh..
    tp oli paling tinggi skg, susah woo mau kejar…hehehe

  • saya pun ada soklan yg sama cam asmaa.nk komen dari 1st july ke?or leh komen entry2 yg lain?

  • wah…makin meriah disini…selamat berjuang wh..

  • Pasal bibik..nnati Ibu story mory..huk

  • BabyIbu…pls check..kalau perasan.. list top komentar tu something wrong la…tadi my comment 50 tapi pastu lepas refresh kurang jadi 41 lak…pls check..

  • rugila kalau turun balik…penat refresh every time…

  • contest kali ni senang..tapi nak menang nye susah..hehehe

  • ramai yang berlumba2 bagi comment ni

  • sayalah salah seorangnya…hehehehehe

  • zuera,
    jom sama-sama kita komen…

  • zana,
    cepat…saya tunggu awak!!!!

  • wah oli…semangat bagi komen…nak kejar jugak la..hehehe

  • wanie,
    hehehehehe…
    cepat wanie…

  • kak,

    saya tunggu entry pasal bibik kayh….

  • wah … best contest nih…

  • memang nak masuk contest nih…harap-harap ada rezeki Alisha kali nih…

  • wah so far dah banyak orang lain bagi komen nih, mendapat sambutan contest nih… cayalah

  • okey , kita dah tempek banner dah…huhuhu excited habis nih, hari-hari leh komen nih…hehehe

  • sebelum ni pun ada masuk contest serupa nih…kat blog mama_aqish…tapi takda rezeki…ni cuba kat blog nih pulak….

  • daku nak balik dulu…tengok esok racing kita sapa yg teratas…daku hanya mampu nie je…

  • Namun daku akan cuba lagi esok

  • Selamat mencuba semua…

  • Tunggu daku esok…

  • Mama Safiyah…ko menang hari nie..

  • oli…ko g mana weh…

  • wah ni kalu nak menang… mau satu malam dok bg komen… hehehehe my 1st entry…

  • huhuhu…hari-hari kena bagi komen nih…

  • adus …tak terkejar ni…

  • terus kejar mengejar nih…hehehe fun juga contest nih… pandai ibu..

  • hari ni target 80 komen…ok tak ???

  • huhuhu…tak tahu nak komen apa lagi nih..

  • terus menghantar komen nih…terus bersemangat…caiyok-caiyok

  • wah ada contest ni baru sekarang tahu

  • ok saya dah post kat catchycontest.blogspot.com/2009/07/baby-ibu-giveaway.html

  • nak cuba luck ni. 😛

  • eh naper…jumlah komen tu berubah-ubah lah …confuse nih…

  • ooh ok …kena refresh rupanyer, baru tahu jumlah markah…ok terus menghantar komen ni, berkobar-kobar rasanya…

  • try ajer la mcm biasa..

  • yer mari kita teruskan dengan komen-komen yang bernas….

  • tarik nafas ni.. byk nak comment

  • Salam….daku datang lagi…

  • Wah…makin rancak nampaknya perlumbaan nie…tahniah yana…

  • Daku pun target nak wat at least over 50 hari nie…depands on tenet ler…

  • pg nie tenet x ok…br leh masuk…adusssss

  • salam babyibu,

    first time ni masuk blog ni sbb ada contest..:)

    hadiah dari UK plak tu…

    should try my best la kan…

    ok kite add banner awak dah kat blog kite..szuraimah.blogspot.com

    pas ni nak kene tinggai comment bebanyak la ek..

  • cam mana nak menang ni..skrg je pun dah 91 comments…huhuhuh

  • babyibu, saya nak menang hadiah dari UK tu…

  • eh dia kira top commentor kan? so x kisah la comment kat entry mana pun..am i correct?

  • wah..makin hebat pertandingan ini ek..

  • meriah nyer..ummi dah tempek banner n link kat side bar..uhuhu..tapi cm x de harapan jer..uhuhuhu

  • saya nak cuba jugak! mana tau kut2 ader rezeki…

  • tak leh jadi ni kiter harus memantop kan semua komen supaya dapat tangga teratas kalo second pun jadi la janji tersenarai

  • siap ada sponser bagai…habis semua entry di terjah….semua entry di baca…samapi dah leh hafal semua tajuk entry…ganaz gitu…

  • ni komen kita yang ke 100 untuk entry ni….harus berusaha lebih giat tuk rebut hadiah pertama dari UK tu..

  • Semoga berjaya kepada semua dan diri sendiri.

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam