@ Bekalan diapers free?

Post Categories:   UncategorizedTags:   ,

14 thoughts on “@ Bekalan diapers free?

  • umak aiii free 6 bln?? tahniah!!

  • rezeki! 6 bln tu byk boleh jimat..

  • wah.. alhamdulillah.. 🙂 tahniah! 🙂

  • 6 bulan? syoknyer…
    ammar pakai M lagi ek yana..

  • Wah samala kita…I die call last week…tapi contest sinar ni yang mana erhh..sbb tgh kat web hadiah cam lain jer…anyway happy jer mng pampers..heheh jimat-jimat

  • best siut. aku datang umah ko nnti aku nak pau separuh eh.. keh keh

  • Wahhh tahniah yana….mmg lega kan dpt free stocks utk ammar dah tu up to 6 months laks tu…wow!

  • Elyn..Tq

    Farah..tu la pasal..heh

    Zuhaini..Tq

    Kak Eina..Ha ah still 6 bulan..anak terunaku slim..haha

    AyuArjuna..haah pelik kan..hadiah tulih lain dapat lain..tak kisahla..janji dapat..hehe

    Azza..boleh2..

    Intan..itula baru haritu dok belek diapers nak tukar yang murah skit..hehe

  • rezeki ammar….tahniah ibu

  • wah memang syok…Alhamdullilah

  • stock 6 bulan tu…memang banyak boleh berjimat…

  • bukan nak senang nak dapat benda free ni, tapi kalau ada rezeki memang tak kemana kan??

  • wooo
    6 bulan nyer stock
    berbaloi tu yana
    x yah susah2 nak beli bekalan diapers kan…jimat dah kat situ….6 bulan…lama oooo
    mmg rezeki ammar ler tu

  • bestnyer dapat drypers free kan…memnag rezeki ammar murah la yana..sebab tiap kali yana masuk contest yang berkaitan dengan amamr je…mesti menang punyer…teruskan usaha untuk masuk contest & war2 kan pada semua

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam