@ Hari pertama di Sydney..

Post Categories:   UncategorizedTags:  

14 thoughts on “@ Hari pertama di Sydney..

  • siannya… mogok…? aduhai.. dugaannya… nasib baik la jumpa ngan Azri tu…

    🙂

    my-alia.com

  • haaa..big W among my fav place to shop..kalau groceries i pegi beli kat ALDI, super cheap.

    kenapa pi sydney..dtg la melbourne…

  • wah.. so nice 🙂 I nak pergi tapi no money

  • siannya….tapi merasa gak g sana,.

  • Teringin nak g…bila la daku mampu g sana…tunggu anak2 kot..

  • beruntung ammar, kecik2 dah berjalan ke sydney

  • wah……camtu pun boleh erk
    sian ler kat penumpang….
    time2 camtu lah diaorg nak mogok

  • seronok ammar
    kecik2 dah berjalan ke negara org
    auntie, ntah bila ler…
    agaknyer tunggu batrice sambung belajar kat oversea kot…
    doa2 ler yerk

  • wah, cian ibu dan family…anyway itu satu pengalaman yang berharga..nasib baik ada orang yang prihatin…

  • wah Ammar kecik-kecik dah pandai berjalan jauh-jauh yer…

  • anyway…jauh perjalanan luas pemandangan…

  • bile la rezeki airyll nak pi sydney..

  • bestnye dpt tengok negara org..

  • haih penuh dugaan dan cabaran yek..huhu

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam