@ Final Round: Top 10 Supermummy Award

Post Categories:   UncategorizedTags:  

21 thoughts on “@ Final Round: Top 10 Supermummy Award

  • salam…..

    babyibu, kita dah vote…..dulu boleh vote banyak kali tapi kali ni tak buleh la…..kena sekali je…..bila bukak lagi dia tunjuk results dah…….takpe, nanti mama suruh budak2 opis mama vote jugak…..and mama akan takluk pc kawan2 mama untuk vote for ibu kay…..

    all the best!

  • Mama Safiyyah
    Thanks a lot bebeh..yang lain tu power betul BabyIbu bottom three jek..huhu

  • babyibu dh vite…gudluck yea..

  • babyibu…
    dah vote..
    gud luck to tou 🙂

  • mama dah try, kalau nak vote banyak kali kena pi kat pc lain….dah berjaya dua pc 🙂

    mama safiyyah

  • dah vote dah.. good luck yer ammar n ibu.. 🙂

  • dah vote smlm..gud luck ye!

  • vote sudah.. gud luck..
    saingan agak sengit la..

  • my vote is for U..all d best=)

  • semoga baby ibu mennag yerk..kita vote…. afundi baby ibu

  • ~~ da vote jugak…more than one..hikhik…

  • Dah vote..Harap2 babyibu menang ye.. 🙂

  • yana jangan lupe amik award kat blog kite k

  • hye yana..mommy to be pun baru aje vote..gd luck ibu ammar:-)

  • woooo

    ok ok

    nanti akak tlg apa2 yang patut yer…

  • hai…

    ibu ammar, kita dah vote…semoga berjaya 🙂

  • Tq semua for voting..hari ni last day..nampak gaya takde harapan nak menang..yang lain tu power sangatla..hehe..apa pun janji tetap ditunaikan..nanti dalam seminggu dua Ibu akan buat lucky draw untuk mystery gift bagi yang tinggal nama kat sini..tungguuu!!!

  • BabyIbu memang pemurah…semoga dimurahkan rezeki…

  • congrate yana
    w/pun x menang tp tersenarai dlm top 10 pun ok ler tu kan
    zana tersenarai dlm top 60 jer…hu hu hu

  • hu..hu…siap wat special entry lagi…cayok2 berusaha untuk menang…janji dapat masuk top ten kan…

  • walaupun tak dapat tempat pertama, kiter tetap sokong blog Yana tau…

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam