@ Our New House..

Post Categories:   UncategorizedTags:  

20 thoughts on “@ Our New House..

  • tahniah…dah ada rumah baru…
    aset di masa hadapan..

  • tahniah..
    kami pon tgh dok survey2 nk beli umah…
    selamat deco mendeco ek yana

  • alhamdulillah dah ada rumah sendiri….tahniah..jagnan lupa update setiap progres meng casa impian kan rumah ye…

  • yana, jgn lupe housewarming party..huhu..

  • ye yana.. jgn lupa housewarming mu..kekee….

    er.. betui2 baik beli umah sndiri..kalau menyewa ni mcm2 dugaannya…

    syoknyaa dpat umah baru..kat mana nih??

  • bestnya dah dpt kunci umah baru..tahniah…

    km skrg tgh menungguh nk masuk umah baru yg kecik konet tu..

  • selamat menduduki umah baru…. saya ni tah bile laaaa nk berangan cam u all!!!

  • wah.. ammar nak pindah dah ke? kat mane rumah baru ammar ni?

  • bestnyer ada rumah baru….selamt mendeco yer..

  • ALHAMDULILLAH.. Akhirnya.. dh dpt kunci. yay!.. kit apun tunggu kunci ni bulan 5.. yg penitng didulukan. tmpt berteduh untuk anak2 di masa akan dtg.. kecil takpe. rumahku syurgaku..

  • syoknya dh ada umah sendiri..kita masih tercari2 lg…

  • huhuhu…
    bestnya dah dapat rumah baru….Kat ne ni?

  • stuju!

  • sure lepas dpt kunci nie
    yana lagi excited nak shopping beli perabot utk rumah baru kan

  • entry baru ari tu kata dah nak pindah kan??dah dapat CF ker….nanti jangan lupe snap gambo rumah ek…mesti best kan…

  • lawanyer rumah baru…

  • yelah rumah adalah keperluan paling penting sekali kan??

  • Pelan2 la…umah yang penting…kete tu pakai mana yg ada lu…itu pendapat iela yang kami praktikkan..

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam