@ BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag!

Post Categories:   UncategorizedTags:  

59 thoughts on “@ BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag!

  • Ibu…dah antar post entry…meh la jenguk kat sini..
    ayuarjuna.blogspot.com/2009/01/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    from me:
    ayuarjuna[at]gmail.com

  • Hi all,

    soccerlite.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

  • Hi Ibu, all the best in the contest and to all the rest, HAPPY BLOGGIN!!

    malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/2009/02/mobs-contest-news-babyibu-giveaway-win.html

    Cheers,
    MOBS

  • HI,

    kahsishak.blogspot.com/

    kahsishak[at]gmail.com

  • cool.. aku nak berusaha la.. heh heh

  • Hi Liyana @ Ibu

    Terima kasih pertama sekali kerana introduce Gin & Jacqie ni. Kalau u tak promote memang banyak mothers tak tau ada baby bag yg stylish di pasaran.

    you can see my review here dear :
    pinkgoodness.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    and I've posted it at Facebook udner noted sebab I think its a wonderful product to introduce to my other female friends.
    facebook.com/note.php?note_id=52779991923

    My email : maaesyah[at]yahoo.com

  • salam ibu..

    baru je dpt tau pasal giveaway contest Ibu ni pg td frm MOBS.. zupzap trus wat new posting utk review Gin & Jacqie bags ni.. hehe!!

    ni post review sy ye..
    selangseli.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    tQ

    love,
    cikJeela
    azila.raffie[at]yahoo.com

  • Yana…saye da anta my entry jugak.. 🙂

    my blog –> cookieaggyland.blogspot.com/

    my email –> [email protected]

    thanx sangat2 sebab anjurkn contest yang sangat best ini~!

  • ala..baru je bc ttg contest nih, hi ibu :)..ade lg x beg utk syae?hihi..blog saya zhbabyshop.blogspot.com/

  • lupe nk ltk emel : zmarlia[at]yahoo.com

  • wah menarikk nie..

    haiyakk sudah ramai da masukk.. huhuhuhuhu

    berkenan sgt2 dgn beg kaler pink berbunga tu….

  • Salam semua…

    Thank you for participating..boleh hantar seberapa banyak yang boleh..lambat lagi due 1hb Mac 2009..apa-apa pun jangan lupa dengan syarat2 penyertaan..takut ada yang disqualified..Good Luck to you all!!

  • slm ibu, lupelak,ade post entry ttg contest nih, tgk kt sini ye ibu
    superzetymarlia.blogspot.com/
    for others pon sudi2la masuk blog saye ni 🙂

    emel : zmarlia[at]yahoo.com

  • Ibu…i dah post my entry!
    the link is:
    suzie284.blogspot.com/

    best of luck to me and all other bloggers who join this contest!

    warmest regards:
    suzie284[at]yahoo.com

  • Hi BabyIbu and all

    newbie in blog here anyway here’s my entry

    platipum.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

  • Hi BabyIbu @ Ibu Ammar & all …

    sila la jengah entry saya kat sini yer : ahhpening.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    my email : jaquedira[at]gmail.com

    thanks

  • saya pun nak juge bag diaper comel ni kan

    stashowale[at]hotmail.com

    dengan harapan saya menang

    amennnn 🙂

    anasfadilah.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

  • Hye Yana kita pun nak masuk contest ni gak, ni entri kite.. damiaqish.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveawaywin-gin-jacqie-baby.html

    TQ sebab wat contest ni…

  • ibu…1st time saya masuk sini dan terjumpa contest yg sangat2 besh dengan hadiah yg sangat2 menarik..saya xlepas peluang..terus terjah dan joint..hehheee

    jasfyra.blogspot.com/

    from:
    jas_fyra[at]yahoo.com

  • BabyIbu,

    Jue da post kan contest nie kat blog Jue.. meh la singgah jenguk.. 🙂 hopefully jue dapat la hadiah nie eekk…?? gudluck For me.. thank u babyibu anjurkan contest nie…

    atanayuiman.blogspot.com

    atanayuiman.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

  • yana aka baby ibu, kite da join..:)

    ozzyorange.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    from : umie
    anakmakabah6[at]yahoo.com

  • salam ibu,
    nie entry saya…..
    narizan.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

  • Salam baby ibu,

    Please please please let me win *wink*wink*

    baizurahidris.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    Salam : bai – snbaizurah.idris[at]gmail.com

  • Yana, aku dah buah dah. amek ni.

    azzamoro.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    emeil : norazariah[at]gmail.com

    tata..

    kalau x menang..aku amek beg ko..hik hik

  • huhuhu… akhirnya siap jugaak.. dalam sibuk², 2 hari duk perah otak nak settle kan entry pasal contest ni..

    hope berbaloi yaa…

    please qualified sweetdarling79.com/2009/02/06/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby-bag/

  • i dah post entry utk contest ni. dtglah jenguk yer babyibu

    aznitaz.wordpress.com/2009/02/08/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby-bag/

    my email : khairi_aznita[at]yahoo.com

  • Hi BabyIbu @ Ibu Ammar…
    wallawey.. dh ramai msk rupanya. tak kira… nk joint juga.

    aslindaa.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    adnilsa_aslinda[at]yahoo.com.my

    guys, wish me luck!

  • halo babyibu
    saya nak join contest juga

    ini hasil karya saya
    sawsawlady.com/?p=820

  • ini email saya

    oliole_arena[at]yahoo.com

  • This comment has been removed by the author.

  • salam, saya dah post entry kat …

    sesuciqasehabadi.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    emel : seri_melayu[at]yahoo.com

  • This comment has been removed by the author.

  • Dah post entry
    dasyworld.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    from me:-
    suryati_zainal[at]hotmail.com

  • salam ibu

    KP dah siap n3…
    harap dapatlah salah satu dari-nya
    anyway
    my blog:

    kitepunye.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway.html

    email add: nielan03[at]gmail.com

  • salam yana,
    kita baru wt entry..hopefully ada rezki..hehe

    mommy-germs.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    dr kite-lin @ mama qaisara
    ladyheart2612[at]gmail.com

  • This comment has been removed by the author.

  • Salam

    Saya pun baru buat post tentang contest ni
    jemput la jenguk
    497storymory.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    annajuhana[at]gmail.com

  • Saya pun baru buat post tentang contest ni.. see it ye..

    roslatifah.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    cheers,
    roslatifah[at]gmail.com

  • Hye Yana kita pun nak masuk contest ni gak, ni entri kite.. damiaqish.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveawaywin-gin-jacqie-baby.html

    Email : anjesakura[at]yahoo.com

    TQ sebab wat contest ni…

  • Hi BabyIbu,

    me dah buat review mengenai Gin & Jacqie utk try and error join contest ni hehe.. hopefully u can see it.

    cinderella.hardlena.org/?p=848

    weeviledition[at]yahoo.com

  • entry about contest di :

    mezanna08.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html/

    from : mama batrice
    zana.nordin82[at]yahoo.com

    hope ada rezeki lah nak menang yerk yana ……..he he he

  • Hi there!

    Count me in please.
    Feel free to visit mine at
    ummimsafiyyah.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    Email: misha_farhana[at]yahoo.com

    Thanks

  • Salam Liyana a.k.a. Ibu…

    Saya dah post entry untuk join contest ni di munadib.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    Email saya, yang_bersinar[at]yahoo.com

    Terima kasih…

    From : Munirah

  • Assalamualikum ibu..
    Saya pun nak mencuba nasib masuk contest yang ibu anjurkan ni.. dah berminggu saya dok fikir2 ayat..dan akhirnya ni la yang terhasil..
    ibuarifa.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveawaywin-gin-jacqie-baby-bag.html

    email saya : menn_jitra[at]yahoo.com

  • yeehai.. jenguk la ke
    da’PiNk heaRt

    ehemsz.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    thanXs ya..
    ~ibu eiSya~

  • buuu…entry dh siap..hihih

    atoyis-san.blogspot.com

  • alamak silap link la pulak buuuu..details entry blh jenguk kat sni ek buu..

    atoyis-san.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

  • hai ibu..let’s read my entry..

    for others..awak semua dijemput ke blog saya…

    e mail : nennyhanz[at]gmail.com

  • Salam ibu..

    Sy juga ingin mengambilbahagian dlm contest ini..
    Jemputlah baca review sy di:
    xclusivelyxpressing.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    xclusivelyxpressing.blogspot.com

    email: hayatiehashim[at]yahoo.com

    Terima kasih yer ibu kerana menganjurkan contest ini.

  • Hi ibu,

    sy pun nak join contest ni.. dah buat entry dah pun..

    ni link entry..

    nizafauzi.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    email: cikchombee[at]yahoo.com

    jengukla yer 😀

  • salam ibu,
    saya pon nak turut serta…

    lixasafa.blog.friendster.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby-bag/

    lenyemiliza[at]yahoo.com

  • salam,

    the last time i post in my blog, saya tak dapat letak link baby ibu dalam my blog list.

    so saya dah create a new blog, copy paste the same entry from the old one to teh new blog. a-drama-mama.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html sila lah jenguk ya..

    thanks..

  • salam,

    the last time i post in my blog, saya tak dapat letak link baby ibu dalam my blog list.

    so saya dah create a new blog, copy paste the same entry from the old one to teh new blog. a-drama-mama.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html sila lah jenguk ya..

    thanks..

    email : snbaizurah.idris[at]gmail.com

  • ibu..ibu..engkaulah ratu hati ku..eh bukan bodek tu, nyanyi jer tuh..hik hik hik….

    ni entry sy…last minute entry nih…harap2 belum tarikh tutup la ye

    yatiechomeyl.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

    e-mail:dasar_chomeyl[at]yahoo.com

  • best nye contest ni.. tp dh telepas plak.. 1/3/09 tgh sbuk meneran nk bersalin.. huhuhuh… anyway.. congratz to all winners..

  • cantik2 begnya…

  • kiter ada masuk contest ni tapi tak de Gin & Jacqie tak de nak sponser lagi ker untuk any contest???

  • tahniah kpd yang berjaya…cute bag.

  • ya Tahniah sesiapa yang dah berjaya…

Leave A Reply

@ Amin yang ke [email protected] Lama Tak [email protected] Kuat Dari Dalam